۱۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰

فرماندار بناب اعلام کرد:

ذبح غیرمجاز احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو را افزایش می‌دهد

ذبح غیرمجاز احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو را افزایش می‌دهد

بناب- فرماندار بناب گفت: اقدامات لازم جهت پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو صورت گرفته و خوشبختانه هیچ موردی از این بیماری در این شهرستان مشاهده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی الله فرج اللهی عصر سه شنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با بیان اینکه استفاده از گوشت های غیرمجاز و ذبح غیرمجاز یکی از راه های شیوع بیماری تب کریمه کنگو است؛ تصریح کرد: مردم جهت جلوگیری و پیشگیری از ابتلاء به این بیماری حتماً گوشت مورد نیاز خود را از قصابی های معتبر و دارای مهر اداره دامپزشکی تهیه کنند.

وی با اشاره به مطالب مطرح در خصوص آبیاری برخی مزارع صیفی جات شهرستان با فاضلاب افزود: با اقداماتی که صورت گرفته چنین چیزی وجود ندارد و اگر در برخی محل ها که دور از چشم مسئولان اقدام به آبیاری مزارع با فاضلاب می کنند مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان موظفند ضمن بررسی نسبت به جمع آوری موتورهای آب و تخریب مزارع اقدام کنند.

فرماندار بناب این کمیته را مکلف کرد تا بطور ۲۴ ساعته نسبت به بازرسی دقیق و در صورت مشاهده نسبت به تخریب این اراضی اقدام کنند.

فرج اللهی تأکید کرد: نباید اجازه دهیم حتی یک کیلو از صیفی جات تولیدی در منطقه با فاضلاب آبیاری شود.

وی سپس با انتقاد از اظهارنظرهای برخی افراد غیرمسئول در خصوص غیر بهداشتی بودن آب شرب بناب و روستاهای این شهرستان تصریح کرد: بنده از مسئولان بهداشتی در این خصوص گله مند هستم که اجازه می دهند هر فرد غیرمسئولی در این خصوص اظهار نظر کرده و برخی سایت های محلی نیز به موضوع دامن می زنند و اقدام به سیاه نمایی می کنند.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بناب در عین حال اظهارکرد: شاید آب بناب از نظر املاح و سختی مشکل داشته باشد ولی به هیچ وجه غیربهداشتی نیست!

فرج اللهی یادآور شد: اما با روندی که در خصوص آب این شهرستان شاهد هستیم آب چاه های شرب این شهرستان در آینده به سمت کاملاً غیرشرب می رود.

وی اضافه کرد: هم اکنون قریب به ۷۰ درصد جمعیت این شهرستان از آب زرینه رود استفاده می کنند.

فرماندار بناب در ادامه سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات احداث ۶ واحد درمانی در سطح شهرستان بناب ضمن تقدیر و تشکر از شورای اسلامی شهر و شهردار در خصوص تهیه زمین مورد نیاز اظهار امیدواری کرد با تکمیل و افتتاح این ۶ واحد درمانی تا پایان سال جاری شاهد تحول عظیمی در ارائه خدمات درمانی به مردم باشیم.

فرج اللهی با انتقاد از عدم اجرای مصوبات قبلی این کارگروه در خصوص رفع نواقصات میدان دواب از سوی شهرداری گفت: برای آخرین بار از شهرداری درخواست می شود تا پایان ماه جاری نسبت به رفع نواقصات بهداشتی این میدان اقدام و در غیر این صورت اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان نسبت به تعطیلی و پلمپ این میدان اقدام کنند.

این گزارش می افزاید، در این جلسه مدیر شبکه بهداشت و درمان بناب نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته و پیگیری مصوبات این کارگروه گفت: از کارکنان ۴۲ اداره شهرستان شامل یک هزار و ۱۴ کارمند آزمایشات مختلف انجام اخذ شده که ۵۵ درصد کارکنان دچار چاقی هستند.

هوشنگ شریفی افزود: علیرغم پیگیری های مکرر شهرداری نسبت به رفع نواقصات بهداشتی میدان دواب اهتمام نکرده است.

وی با اشاره به وجود فشارخون در بین کارکنان ادارات تصریح کرد: تاکنون بحث مربوط به مرخصی ورزشی کارکنان ادارات در ادارات نادیده گرفته شده است که امیدواریم کارکنان دولت با استفاده از این ظرفیت نسبت به افزایش سلامتی و بهداشتی خود اقدام کنند.

بنابراین گزارش، مدیر شرکت آب و فاضلاب بناب نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در شرایط فعلی ۲۱ هزار و ۶۰۰ مترمکعب میزان ذخیره آب شرب این شهرستان است؛ گفت: در آب شرب این شهرستان هیچگونه آلودگی وجود ندارد و براساس استاندارد است.

فردین اسماعیلی افزود: ۹۰ درصد آب شهری بناب از محل زرینه رود تأمین می شود و اب شهرستان کاملاً دارای استانداردهای لازم است.

وی خاطرنشان کرد: در جریان سال ۷۱ بعد از منفک شدن شرکت های آب و فاضلاب از شهرداری ۳ هزار و ۲۰۰ انشعاب فاضلاب در بناب تحویل این اداره شد که در آن موقع هیچ بحثی در خصوص جمع آوری شبکه و تصفیه خانه فاضلاب بناب نبود و این در حالی است که تاکنون ۱۹۲ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب در بناب کار شده است و بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است.

مهندس اسماعیلی ضمن درخواست از مردم برای تبدیل شبکه های سنتی فاضلاب به شبکه مدرن تصریح کرد: بعد از تعیین وقت به مردم در صورت عدم همکاری نسبت به قطع فاضلاب های سنتی اقدام خواهد شد.

این گزارش حاکی است، رئیس اداره ورزش و جوانان بناب نیز در این جلسه با بیان اینکه هم اکنون از ۱۰۰ درصد ظرفیت سالن های ورزشی برای ورزش استفاده می شود؛ گفت: در بناب بیشتر سالن های ورزشی به جای شهر در روستاها ایجاد شده است.

سید مجید یزدانی افزود: هم اکنون شهر بناب شدیداً با کمبود فضای ورزشی مواجه بوده و لازم است نسبت به افزایش سالن های غیرتوپی اقدام شود.

وی به فعالیت ۳۰ باشگاه خصوصی در سطح شهرستان اشاره و اظهار کرد: برای مثال در باشگاه ورزشی شهرداری بناب حدود ۷۰۰ ورزشکار فعالیت می کنند و اگر نظیر این سالن ها در ۵ نقطه شهر احداث می شد قطعاً خیل زیادی از جمعیت شهری بناب را جذب این سالن های ورزشی می کرد.

کد خبر 4021737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha